• Karcher
 • Kranzle
 • Moog
 • Falch
 • Ice Tech
 • Frank

Karcher hobi aparati za pranje hladnom vodom

Karcher hobi visokopritisne mašine za pranje hladnom vodom

Kompresorski čistači

Zašto Kärcher pravi razliku. Da li blaga nega ili snažno čišćenje – Kärcher kompresorski čistači nude perfektno rešenje za svaki zadatak u čišćenju. Gde je ranije dominirala nečistoća, sada nema ništa osim čistoće. Pomoću Kärcher-a podižete vrednost Vašem domaćem okruženju i stvarima vraćate njihovu valjanost: od starog postaje novo, od dotrajalog postaje šik. Strasna umetnost inženjera, visok stepen zahteva za kvalitetom i decenijsko iskustvo u razvoju inovativnih kompresorskih čistača čine to mogućim.

Kärcher K 7 Premium eco!ogic Home
K 7 Premium eco!ogic Home
Od otprilike 60% reciklirajućeg materijala i 100% bez ftalata/PVC-a: „K7 Premium eco!ogic Home“ sa eco motorom na vodeno hlađenje, eco režimom (-20% voda/struja), Home setom i bubnjem za crevo.
Kärcher K 7 Premium
K 7 Premium
Da li jako zaprljani putevi, bazeni, bicikle ili automobili – „K7 Premium“ sa motorom na vodeno hlađenje "saseca" nečistoću u korenu. Sa bubnjem za crevo za komforno rukovanje.
Kärcher K 7 Premium Home
K 7 Premium Home
Jako zaprljani putevi, bazeni, bicikli i automobili? „K7 Premium Home“ sa motorom na vodeno hlađenje čisti sve! Uklj. bubanj za crevo i Home set (T400, sredstvo za čišćenje kamena/fasade).
Kärcher K 7 Home
K 7 Home
Kompresorski čistač „K7 Home“ sa motorom na vodeno hlađenje. Za česte primene i jako zaprljane puteve, bazene, bicikle i automobile. Sa Home setom: T 400 + sredstvo za čišćenje kamena/fasade.
Kärcher K 7
K 7
Kompresorski čistač „K7“ sa motorom na vodeno hlađenje je optimalni uređaj za česte primene i jake nečistoće na putevima, u bazenima, na biciklima ili većim automobilima.
Kärcher K 5 Premium eco!ogic Home
K 5 Premium eco!ogic Home
„K5 Premium eco!ogic Home“ bez ftalata/PVC-a od otprilike 60% reciklirajućeg materijala poentira pomoću eco motora sa vodenim hlađenjem, eco režima (-20% voda/struja) i bubanj za crevo. Uklj. Home set.
Kärcher K 5 Premium
K 5 Premium
Kompresorski čistač „K5 Premium“ sa motorom na vodeno hlađenje i bubnjem za crevo je sinonim za komforno rukovanje. Idealno za srednje jaku nečistoću na velikim vozilima, kamenim zidinama ili biciklima.
Kärcher K 5 Premium Home
K 5 Premium Home
Kompresorski čistač „K5 Premium Home“ sa motorom na vodeno hlađenje i bubnjem za crevo je sinonim za komforno rukovanje. Idealno za srednje jaku nečistoću na velikim vozilima, kamenim zidinama ili biciklima. Sa Home setom (T 250 i sredstvo za čišćenje kamena i fasade)
Kärcher K 5 Compact Car & Home
K 5 Compact Car & Home
Lak za odlaganje i transportovanje: kompresorski čistač „K5 Compact Car & Home" sa motorom na vodeno hlađenje. Perfektno za srednje i jake nečistoće. Sa Car setom i Home setom.
Kärcher K 5
K 5
Kompresorski čistač "K5" sa motorom na vodeno hlađenje je namenjen za povremene primene i srednje nečistoće na većim automobilima, kamenim zidinama ili biciklima.
Kärcher K 5 Home
K 5 Home
Kompresorski čistač "K5 Home" sa motorom na vodeno hlađenje je opremljen čistačem za površine za tretman površina bez prskanja. Uključujući Kärcher sredstvo za čišćenje kamena.
Kärcher K 4 Premium eco!ogic Home
K 4 Premium eco!ogic Home
Ekološki „K4 Premium eco!ogic Home“ sa eco motorom: bez ftalata/PVC-a, od skoro 60% reciklirajućeg materijala, sa bubnjem za crevo, eco motorom i eco režimom. Uklj. Home set.
Kärcher K 4 Premium
K 4 Premium
„K4 Premium“ sa motorom na vodeno hlađenje – idealan za povremene primene i srednje jaku nečistoću (npr. automobili, baštenske ograde, bicikli). Sa bubnjem za crevo za komforno rukovanje.
„K4 Premium Home“: sa komfornim bubnjem za crevo, motorom na vodeno hlađenje i Home setom (T 250 i sredstvo za čišćenje kamena i fasade). Za povremene primene i srednje nečistoće.
Kärcher K 4
K 4
"K4" – za povremene primene i srednje jake nečistoće npr. na manjim automobilima, baštenskim ogradama ili biciklima. Kompresorski čistač raspolaže motorom na vodeno hlađenje.
Kärcher K 4 Home
K 4 Home
„K4 Home“ sa motorom na vodeno hlađenje + Home set (T 250 i čistač za kamen i fasadu) je idealni kompresorski čistač za srednje jaku nečistoću, npr. na automobilima, ogradama i biciklima.
Kärcher K 3 Premium
K 3 Premium
K 3 Premium ima motor sa vodenim hlađenjem i opremljen je tankom za sredstvo za čišćenje, crevom od 6 m, vodenim filterom, Vario Power mlaznom cevi, Quick Connect pištoljem i rotirajućom mlaznicom.
Kärcher K 3
K 3
Kompresorski čistač „K3“ je kao preporučen za povremene primene i prezentuje se kao jako pomagalo u slučaju blažih nečistoća na biciklima, baštenskoj ogradi, motorciklima i dr.
Kärcher K 2 Premium
K 2 Premium
Kompresorski čistač „K2 Premium“: Za lakše nečistoće na biciklima, baštenskim alatima ili baštenskom nameštaju.
Kärcher K 2 Premium Home
K 2 Premium Home
Kompresorski čistač „K2 Premium Home“: Za lakše nečistoće na biciklima, baštenskim alatima ili baštenskom nameštaju. Sa tankom za sredstvo za čišćenje, čistačem za površine T 50 i 500 ml „Patio & Deck“.
Kärcher K 2
K 2
Kärcher „K2“ sa gumama – kompresorski čistač je najbolje namenjen za povremene primene i lake nečistoće koje su poznate na biciklima, baštenskim alatima ili baštenskom nameštaju.
Kärcher K 2 Home
K 2 Home
„K2 Home“ sa gumama je specijalizovan za povremene primene i slabu nečistoću. Zahvaljujući Home setu kompresorski čistač takođe na velikim površinama oko kuće brine za čistoću.
Kärcher K 2 Compact
K 2 Compact
Naročito okretan kompresorski čistač „K2 Compact“ rastvara lakše nečistoće vezano za kuću jednim obrtom ruke i uz to je jednostavan za odlaganje i lak za transportovanje
Kärcher K 2 Compact Home
K 2 Compact Home
Kompresorski čistač „K2 Compact Home“ za manje primene i laku nečistoću je jednostavan za odlaganje/transportovanje i nudi Home set sa čistačem za površine T 50 i „Patio & Deck“.
Kärcher K 2 Basic
K 2 Basic
Kompresorski čistač „K2 Basic“ je idealno rešenje za čišćenje za povremene primene i lakše nečistoće vezano za kuću (npr. na biciklima, baštenskom alatu, baštenskom nameštaju).
Kärcher G 7.10 M
G 7.10 M
Kompresorski čistači sa pogonom na benzin
Kärcher G 4.10 M
G 4.10 M
Kompresorski čistači sa pogonom na benzin

Područja primene kompresorskih čistača

Kompresorski čistači su višenamenski pomoćnici vezano za kuću, jednostavni su za rukovanje kao dečija igra: Uređaj priključite na vodovod i utičnicu, odvrnite slavinu za vodu, uključite kompresorski čistač i počinje zabava u čišćenju. Pomoću odgovarajućeg specijalnog pribora uređaji postaju pravi multifunkcionalni uređaji: da li prskanje šmrkom, čišćenje cevi, čišćenje terasa ili čišćenje oluka – mogućnosti primene su približno neograničene. Osim toga: Udarni pritisak je u neposrednoj blizini mlaznice uvek najjači. Iz tog razloga se tvrdokorne nečistoće pre čiste, ako je razmak do mlaznice manji. Kod manjih nečistoća i osetljivih površina razmak se odgovarajuće povećava. Naši praktični primeri pokazuju, kako pomoću svog kompresorskog čistača postižete najbolje rezultate.

 

Kompresorski čistači nude odgovarajuće rešenje za svaki zadatak u čišćenju!

Sledeća područja primene u skladu sa iskustvom takođe spadaju u čišćenje kuće i bašte:

 • bicikli
 • baštenski uređaji i baštenski alati
 • baštenski nameštaj i nameštaj za terase ili balkone
 • ograde i baštenski putići ili kamene ploče
 • motocikli i skuteri
 • mali automobili
 • spoljašnje stepenice i veći baštenski putevi
 • automobili srednje klase i kombiji
 • baštenski i kameni zidovi
 • kamp prikolice i terenski automobili
 • bazeni za plivanje i terase velikih površina
 • Sve vezano za kuću i fasade
Područja primene za kompresorske čistače

Ovde pogledajte nekoliko izabranih primera za primenu:

Pločnici zarasli u mahovinu

Pošto se mahovina se ne nalazi samo u debelom sloju na površini ploča, nego se takođe nalazi i u porama kamenih ploča, za skidanje mahovine se upotrebljava rotirajuća mlaznica.Ona proizvodi rotacioni mlaz: snaga čišćenja koncentrisanog tačkastog mlaza se kombinuje sa površinskim efektom ravnog mlaza.Kompresorski mlaz pri tome držite skoro vertikalno u odnosu na površinu ploče i polako prevlačite u razmaku od otprilike 20 do 30 cm od ruba jedne ploče zarasle mahovinom do druge.

 

Čišćenje pločnika zaraslih u mahovinu

Vozila

Kärcher specijalan pribor i sredstva za čišćenje garantuju temeljnu i negu koja čuva vozilo. Da bi Vaš automobil u nekoliko koraka ponovo sijao kao nov i da bi dugo ostao negovan, najpre uklonite grubu nečistoću pomoću kompresorskog mlaza, onda naprskajte Kärcher sredstvo za uklanjanje insekata na rešetku hladnjaka, branik i prednje staklo. Na naplatke naprskajte Kärcher sredstvo za čišćenje naplataka. Zatim vozilo uz pomoć funkcije za sredstvo za čišćenje ili specijalnom mlaznicom za penu nakvasite Kärcher šamponom za automobile i ostavite da kratko deluje. Zatim svoje vozilo odozdo na gore očistite pomoću Power Brush, kako biste optimalno iskoristili efekat sredstva za čišćenje.

 

Čišćenje automobila pomoću Kärcher Power Brush

Terase

Za optimalno i brižljivo čišćenje i velikih površina brinu naši čistači za terase T-Racer: Zbog inovativne kombinacije propelera podesivih po visini sa dve kompresorske mlaznice proizvodi se Hovercraft efekat, koji dozvoljava da T-Racer vibrira iznad tla. Pri tome integrisana zaštitna rešetka štiti propelere i kompresorske mlaznice od oštećenja kamenovima ili slično. Snaga čišćenja se povećava i dobijate ravnomeran rezultat čišćenja. Kućište ne propušta ni kap vode koja prska – pa na taj naš od prskanja štiti Vas i zidove.

Čišćenje terasa pomoću Kärcher T-Racer

Baštenski uređaji

Ribanju je došao kraj! Žardinjere i saksije, ašove, lopate, grabulje, kolica na guranje i drugo pomoću Kärcher kompresorskog čistača jednim okretom ruke možete izrazito efikasno da oslobodite od nečistoće i zemlje. Ovde je naročito adekvatna Vario-Power i Multi- Power-Jet mlazna cev. Rad u bašti odmah pričinjava dvostruko više zadovoljstvo!

 

Čišćenje baštenskih uređaja

Baštenski nameštaj

Neugledne fleke na baštenskom nameštaju – npr.zbog aero zagađenja ili od prošle zime – pomoću Kärcher seta za čišćenje bašte mu vratite izgled. U slučaju jake nečistoće preporučuje se čišćenje pomoću Kärcher četke za pranje u kombinaciji sa Kärcher sredstvom za čišćenje.

 

Čišćenje baštenskog nameštaja

Roletne

Pre čišćenja roletne sasvim spustite. Posle toga mlaznu cev postavite na nizak pritisak i nanesite sredstvo za čišćenje. Počnite na donjem kraju sekcije roletne. Pustite da sredstvo za čišćenje deluje nekoliko minuta, da bi nečistoća mogla pravilno da se rastvori. Onda rastvorenu nečistoću najpre uklonite četkom za pranje, pa zatim pomoću kompresorskog mlaza.

 

Čišćenje roletni

Klase snage.

Klasa snage je kod kompresorskih čistača glavno razlikovno obeležje i merodavan parametar za potrebno vreme tokom čišćenja. Pre ove podloge odgovarajući uređaj znatno olakšava rad na čišćenju. Uz to dolazi, da su sa različitim klasama snage takođe povezana tehnička obeležja, koja su optimalno prilagođena na zahteve za čišćenjem i da time rad čine prijatnijim i efikasnijim.


Za svaku potrebu odgovarajuća klasa snage

Učinkovitost pri čišćenju kompresorskog čistača je rezultat kombinacije pritiska vode i količine vode. Što je jedan od ova dva faktora optimalnije usaglašen jedan s drugim, to lakše mogu da se rastvore tvrdokorne nečistoće i to brže mogu da se očiste velike površine. Pregledom različitih zahteva za čišćenje Kärcher svoje uređaje klasifikuje u određene klase snage. Što površina treba više da se očisti odnosno što je nahvatana nečistoća jača, to je veća preporučena klasa snage. Za čišćenje velikih površina, kao na primer fasada, se zato preporučuje nabavka K 7 uređaja sa odgovarajućim priborom. Pored boljih podataka o snazi više klase uređaja nude i praktične dodatne funkcije. Na primer veće dužine creva za značajno širi radijus delovanja. Ili bolji kvaliteti creva, koja nude viši stepen otpornosti na deformacije i više fleksibilnosti. Tako smo se pobrinuli za kraće vreme montaže i demontaže i za jasan plus za komfor u radu posebno u slučaju česte primene.

 

 

Prednosti.

Kako funkcioniše kompresorski čistač?

U normalnom vodovodu vlada pritisak od otprilike 4 bar. Odatle se transportuje voda preko baštenskog creva u kompresorski čistač. Po dospeću u kompresorski čistač, kompresorska pumpa proizvodi pritisak vode do 160 bar. Zatim voda ističe kroz malu kompresorsku mlaznicu – kao koncentrisani mlaz sa snažnim efektom čišćenja.

 

functioning highpressure washers RS

Očuvanje životne sredine i budžeta

Kompresorski čistači klasa K 4 – K 7 mogu da se pogone i pomoću jeftine potrošne vode. Za to uređaji usisavaju vodu iz postojećeg rezervoara za vodu kao (npr. iz bureta za kišnicu). To štedi skupu pijaću vodu i istovremeno štiti životnu sredinu. Druga prednost: Nezavisnost od vodovodne mreže proširuje radijus delovanja i brine za više fleksibilnosti.

 

Kompresorski čistači na industrijsku vodu

Zašto da kupite Kärcher kompresorski čistač?

Kärcher pravi razliku

Kärcher je izumeo kompresorski čistač – i izumeva ga iznova na novi način. 1950. godine Kärcher je razvio prvi evropski kompresorski čistač sa vrelom vodom za profesionalno čišćenje. 1984. godine Kärcher je onda na tržište izneo prvi nosivi kompresorski čistač HD 555 za privatna domaćinstva – prekretnicu u istoriji čišćenja.

Kao pronalazač kompresorskog čišćenja Kärcher raspolaže jedinstvenim specijalnim znanjem, koje na tržištu u toj širini i dubini inače niko ne može da ponudi. Redovnim istraživanjima utvrđujemo savesno želje i potrebe naših klijenata. Dobijena saznanja utiču direktno na razvoj proizvoda. Na taj način se uveravamo da svaki novi razvoj postaje primeren zahtevima naših klijenata.

 

Natprosečna snaga – 50 % uštede vremena

Patentirana Kärcher tehnologija mlaznica i idealno usklađivanje na pojedinačne modele čini to mogućim. U poređenju sa konkurencijom, Kärcher uređaji se odlikuju većom abrazivnom snagom i efikasnošću u čišćenju.

Drugim rečima: Čišćenje se odvija brže i štedi do 50 % vremena, a na taj način i do 50 % energije i vode – značajne prednosti, koje su na naučnoj bazi potvrđene od strane uglednog i nezavisnog Fraunhofer instituta.

 

Test skidanja pomoću kompresorskih čistača

Podesan za visok stepen efikasnosti.

Već preko 60 godina Kärcher do savršenstva dovodi kompresorsko čišćenje i uvek iznova čini da izvanredne inovacije govore same za sebe. Više od 1.300 patenata i uzoraka za upotrebu svedoče o pronalazačkom duhu preduzeća i Kärcher čine svetskim brojem 1. Pri tome u centru uvek stoje potrebe naših klijenata.

 

Naročito snažno

Rotirajući kompresorski mlaz kombinuje snagu tačkastog mlaza sa površinskim efektom ravnog mlaza. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji mlaznica Kärcher rotirajuća mlaznica dominira u poređenju sa konkurencijom i zahvaljujući visokom stepenu abrazivne snage omogućuje brže i efikasnije čišćenje.

HD

Pouzdan kvalitet marke

Kao vođa na svetskom tržištu nudimo najpouzdanije kompresorske čistače. Već 75 godina ime Kärcher je sinonim za kvalitet i inovaciju „Made in Germany“. Sve naše uređaje pravimo u sopstvenim fabrikama prema najvišim standardima za proizvode. Pre nego što proizvodi napuste fabrike, testiraju se na 100 % funkcije i snage. Na taj način našim klijentima uvek možemo da garantujemo perfektne proizvode, koji se odlikuju visokim učinkom i besprimerno dugim vekom trajanja.

Kärcher kompresorski čistači Kvalitet marke

Pribor i sredstva za čišćenje.

Stvar je u kompletnom paketu! Sa pravom kombinacijom uređaja, pribora i sredstva za čišćenje čak i okorela prljavština nema više šansu. Odgovarajući sistemski pribor proširuje mogućnosti čišćenja mnogostruko i čišćenje čini još efikasnijim, kraćim i ugodnijim.


Pribor za kompresorske čistače

Kärcher nudi veoma širok spektar pribora i sredstava za čišćenje. Na taj način možemo da rešimo svaki, pa još i specifičan problem u čišćenju. Naš pribor, zahvaljujući jednostavnom bajonet sistemu, bez problema možete da priključite na svaki kompresorski čistač.

Standardni pribor

Prilikom kupovine nekog Kärcher kompresorskog čistača osnovni pribor je već u obimu isporuke, kao što su jednostruka odnosno Vario-Power mlazna cev, rotirajuća mlaznica, kompresorski pištolj, kompresorsko crevo i vodeni filter.

 

Setovi pribora

Po želji svoj uređaj možete da opremite dodatnim priborom Car-Kit ili/i Home-Kit, da biste ciljano mogli da izađete na kraj sa svojim individualnim zahtevima za čišćenje automobila odnosno prostora oko kuće. Tako npr. Car-Kit obuhvata četku za pranje, četku za sapunjanje, kao i sredstvo za pranje automobila. Home-Kit obuhvata čistač za površine, kao i specijalno sredstvo za čišćenje površina.

 

Specijalan pribor

Pomoću Kärcher specijalnog pribora, koji možete zasebno da dobijete, možete da proširite područje primene svog kompresorskog čistača i na taj način uvek imate pravo rešenje za specijalne potrebe u čišćenju. Čistači za površine npr. omogućuju brzo, efikasno i čišćenje bez prskanja svih površina u spoljašnjoj sredini. Međutim, postoji još mnogo drugog praktičnog pribora.

 
 

Sredstva za čišćenje za kompresorske čistače

Nova Kärcher generacija sredstava za čišćenje podmićuje zahvaljujući svom jedinstvenom principu dejstva 3 u 1. Pored savršenog efekta čišćenja nova multifunkcionalna sredstva nude takođe brižljivu negu i pouzdanu zaštitu – a na taj način korisniku štede mnogo vremena i truda. Uz to Kärcher, zahvaljujući primeni obnovljivih i prirodnih sirovina, sada još snažnije insistira na održivosti. A ubedljiv je takođe i inteligentan koncept flašica. Da li za spajanje (Plug ’n’ Clean), za punjenje rezervoara za sredstvo za čišćenje ili kao sud za usisavanje sredstva za čišćenje crevom – nova sredstva za čišćenje su univerzalno namenjena za sve Kärcher kompresorske čistače.

U našem pretraživaču sredstava za čišćenje naći ćete ostala sredstva za čišćenje za svoj Kärcher kompresorski čistač.

Sredstva za čišćenje
 
 Trenutna Temperatura Kačarevo:

Vesti iz kompanije

2011 2020

KARCHER CENTAR MLAZMATIK PANČEVO

Detaljnije

2011 2020

KARCHER NT 30/1 Ap L

Detaljnije

2011 2020

KARCHER NT 70/2 Me Classic

Detaljnije

2011 2020

KARCHER NT 90/2 Me Classic

Detaljnije

1911 2020

NOVI PROIZVODI KOMPANIJE KARCHER

Detaljnije

0902 2018

USISIVAČI ZA PEKARE

Detaljnije

Proizvodjači

Kontakt informacije

Naziv kompanije:
Mlazmatik d.o.o.

Adresa:
Maršala Тita 1 b, 26212 Kačarevo

tel:
013 602 270


063 363 767

fax:
013 602 270

E-mail:
info@mlazmatik.co.rs

Radno vreme:
Radnim danima i subotom 08-17h

Sertifikat izdat:17.10.2013.

Trenutno valjanost proverite putom QR koda

PDF dokumenti za preuzimanje: