• Karcher
 • Kranzle
 • Moog
 • Falch
 • Ice Tech
 • Frank

HOBY USISVAČI ZA SUVO I MOKRO USISAVANJE


Karcher hobi usisivači za suvo i mokro usisavanje
 


Višenamenski usisivači

Veća snaga – rafinirana tehnollogija za perfektnu čistoću. Enormna snaga usisisavanja, uzorna energetska efikasnost, prvoklasan pribor, savremena koncepcija filtera i maksimalan korisnički komfor – koji najjači Kärcher višenamenski usisivač svih vremena potvrđuju na svakom mestu. Dočekajte temeljitost, koje do sada nije bilo – doživite novi Kärcher višenamenski usisivač!

Kärcher Veća snaga – rafinirana tehnollogija za perfektnu čistoću.

Kärcher WD 6 P Premium
WD 6 P Premium
Ekstremna usisna snaga i energetska efikasnost: višenamenski usisivač WD 6 P Premium. Sa prohromskim rezervoarom, utičnicom, inovativnom tehnikom vađenja filtera, čišćenjem filtera u regulisanjem snage.
Kärcher WD 5 P Premium
WD 5 P Premium
Višenamenski usisivač WD 5 P Premium jake usisne snage i energetski efikasan sa prohromskim rezervoarom od 25 l, jedinstvenom tehnikom vađenja filtera, čišćenjem filtera i utičnicom sa automatski uključivanjem/isključivanjem.
Kärcher WD 5 Premium
WD 5 Premium
WD 5 Premium je ekstremno jak i efikasan višenamenski usisivač sa prohromskim rezervoarom od 25 l, ravnim faltastim filterom u skidivoj kasti kao i funkcijom čišćenja filtera i funkcijom duvanja.
Kärcher WD 5
WD 5
Višenamenski usisivači WD 5: ekstremno visok stepen usisne snage, a ipak štedi struju. Sa velikim plastičnim rezervoarom od 25 l, jedinstvenom filter tehnikom i funkcijom čišćenja filtera.
Kärcher WD 4 Premium
WD 4 Premium
Višenamenski usisivači WD 4 Premium. Jaka usisna snaga i energetska efikasnost. Sa robusnim plastičnim rezervoarom od 20 l, ravnim faltastim filterom u kaseti koja se vadi i pozicijom za odlaganje za prekide tokom rada.
Kärcher WD 4
WD 4
Jaka usisna snaga i energetska efikasnost: srednja klasa višenamenskih usisivača WD 4 lepog oblika sa plastičnim rezervoarom od 20 l, otpornim na udare i novom patentiranom tehnikom skidanja filtera.
Kärcher WD 4 Car Kit
WD 4 Car Kit
Višenamenski usisivač WD 4 Car set sa specijalnim paketom pribora za čišćenje automobila. Energetska efikasnost i jaka usisna snaga. Sa jedinstvenom tehnikom vađenja filtera i ostalim obeležjima.
Kärcher WD 3 Premium
WD 3 Premium
Višenamenski usisivač WD 3 Premium jake usisne snage, energetski efikasan, je opremljen robusnim i nekorozivnim rezervoarom od 17 l, patronskim filterom kao i novim priborom.
Kärcher WD 3 Premium Fireplace Kit
WD 3 Premium Fireplace Kit
WD 3 Premium Fireplace set sa filterom za pepeo: usisivač za početnike jake usisne snage i energetski efikasan sa stabilnim i nekorozivnim prohromskim rezervoarom od 17 l i patronskim filterom.
Kärcher WD 3 P
WD 3 P
Višenamenski WD 3 P je opremljen plastičnim rezervoarom od 17 l i utičnicom sa automatskim uključivanjem i isključivanjem. Uređaj podmićuje zahvaljujući visokoj usisnoj snazi i energetskoj efikasnosti.
Kärcher WD 3
WD 3
Višenamenski usisivač WD 3. jake usisne snage i energetski efikasan, je opremljen plastičnim rezervoarom od 17 l, patronskim filterom kao i novim priborom.
Kärcher WD 2
WD 2
Višenamenski usisivač WD 2, koji jako usisava i energetski je efikasan prezentuje se robusnim plastičnim rezervoarom od 12 l, koji je otporan na udare i idealan je uređaj za početnike.

Od „MV“ nastaje „WD“.

Univerzalni usisivači firme Kärcher će ubuduće da se zovu „WD“. „WD“ znači „wet & dry“ i naglašava specijalnu osobinu usisivača, a to je da može da usisava i mokru i suhu prljavštinu. Jer, univerzalne usisivače firme Kärcher karakteriše njihovo multifunkcionalno korišćenje.

WD serbisch

Najmerodavniji za sva vremena.

Raznovrsne mogućnosti primene.

Kärcher za višenamenske usisivače nudi obiman i koristan pribor za svakodnevnu primenu. Od prave usisne mlaznice preko odgovarajućeg creva pa do specijalnih filterskih sistema, sve naše komponente su optimalno usklađene. Tako Kärcher višenamenski usisivači uvek ispunjavaju specifične zahteve određenog područja primene i na svim poljima obezbeđuju postizanje beskompromisne čistoće.

 

Uređaj koji odgovara svakom zahtevu.

Kärcher s novim WD-Range za svaku potrebu i zahtev nudi odgovarajuće rešenje za privatno korišćenje - kako za povremenu tako i za intenzivnu primenu. Zahvaljujući velikom izboru uređaja sa različitom snagom, veličinom rezervoara i obeležjima opreme nalazite odgovarajući uređaj za sebe. Uzdajte se u Kärcher.

 
 • WD 6 Range

  WD 6

  WD 5 Range

  WD 5

  WD 4 Range

  WD 4

 • WD 3 Range

  WD 3

  WD 2 Range

  WD 2

Najjači za sva vremena.

Usisna snaga je ono što čini razliku!

Snaga ovih univerzalnih usisivača se izražava tehničkom veličinom Usisna snaga (W). Što je veća ta vrednost, to veću snagu ima usisivač. Usisna snaga neke mašine se meri prema normiranoj mernoj metodi IEC 60312. Ona se sastoji od dveju karakterističnih veličina: Struja vazduha (l/s) i Podtlak (mbar). Prilikom razvijanja novih univerzalnih usisivača marke Kärcher je cilj bio da se stvori ekstremno snažne mašine sa znatno više snage nego prethodni modeli iz 2010. godine. Veća efikasnost novih WD usisivača se temelji na novim energetski efikasnijim motorima, iz temelja nanovo razvijenim podnim nastavcima i crevima, optimalnom dihtovanju mašina na priključcima za dodatni pribor kao i na konstrukciji usisivača sa optimalizovanim strujanjem vazduha. Sinergijom ovih faktora, na usisnim nastavcima usisivača se ostvaruje daleko veća usisna snaga nego dosad. Na primer, današnji najsnažniji model usisivača WD 6 P Premium ima usisnu snagu od 260 W. Najsnažniji prethodni model usisivača iz 2010. godine – usisivač WD 5.600 MP – je imao usisnu snagu od samo 220 W.

Prednosti na jednom mestu: optimalno hvatanje prljavštine, velika ušteda vremena, mnogostruke mogućnosti korišćenja.


Druge tehničke veličine, kao što su Struja vazduha (l/s) i Podtlak (mbar), ne predstavljaju karakteristične veličine za snagu univerzalnog usisivača. Isto vredi za često veoma hvaljene vrednosti izražene u vatima za univerzalne usisivače drugih robnih marki. Ova vrednost izražena u vatima predstavlja u pravilu potrošnju energije neke mašine – što će reći, koliko energije dotična mašina troši. Što je veća ta vrednost u vatima, to više struje ta mašina troši.

Mehrzwecksauger extreme Saugkraft Sauger

Više snage, manja potrošnja.

Naši novi univerzalni usisivači nisu samo ekstremno snažni, nego istovremeno osvajaju svojom veoma niskom potrošnjom energije. Zahvaljujući posebno efikasnim motorima, potrošnju energije smo u poređenju sa prethodnim modelima iz 2010. godine znatno smanjili. Tako primerice naš najsnažniji model usisivača iz top klase WD 6 P Premium troši samo 1300 vati. U poređenju sa tim, potrošnja energije kod njegovog prethodnika WD 5.600 MP je iznosila 1600 vati. Uprkos manjoj potrošnji energije, usisivač WD 6 P Premium je za skoro 20% snažniji od svog prethodnika.

Najinovativniji za sva vremena.

Komforniji nego ikada.

Inovativna patentirana tehnika vađenja filtera koja je ugrađena od srednje klase uređaja WD 4 serije omogućuje komfornu demontažu filtera u roku od sekunde. Pri tome je ravan faltasti filter poznat iz profesionalne oblasti smešten u kasetu u glavi uređaja – za ekstra brzu demontažu u dva koraka. Jednostavno otklopite kasetu filtera, kasetu izvadite iz uređaja, ispraznite filter, umetnite – gotovo!

Pregled prednosti za Vas: brža i udobnija demontaža filtera, nema kontakta sa nečistoćom, nema širenja prašine, najjednostavnije manuelno čišćenje filtera.

Kärcher višenamenski usisivač sa inovativnom i patentiranom tehnikom za vađenje filtera

Permanentno visok učinak usisavanja.

Zahvaljujući integrisanoj funkciji čišćenja filtera zaprljani filteri kod svih top uređaja serije WD 5-6 aktiviranjem tastera za čišćenje mogu brzo i efikasno da se očiste. Tako može da se radi na zadacima čišćenja sa konstantno visokom usisnom snagom (videti grafikon).

Pregled prednosti za Vas: nije neophodno manuelno čišćenje, nema prekida rada, nema kontakta sa nečistoćom, enormna usisna snaga.

Kärcher multi-purpose vacs with innovative and patented filter removal technology RS

Najkomforniji za sva vremena.

Još praktičnije, još temeljnije.

Nov standardni pribor je razvijen specijalno za nove Kärcher višenamenske usisivače i u kombinaciji sa uređajima razvija neslućenu efikasnost u čišćenju.

Skidiva drška

Skidiva drška

Ergonomski oblikovana, skidiva drška garantuje optimalan protok vazduha. Uz to omogućuje ergonomsko držanje tela tokom usisavanja, pošto pribor možete da postavite brzo i direktno na usisno crevo. Kod klasa uređaja WD 5-6 specijalan sastav materijala drške sprečava elektrostatičko punjenje i omogućava postupak usisavanja bez smetnji – takođe i kod radova na renoviranju.

Pregled prednosti: nema zapušavanja, jednostavno i udobno usisavanje na najužem prostoru, sigurna zaštita od elektrostatičkog punjenja.

Optimised suction hose

Optimizovano crevo usisivača

Nova usisna creva nude veći prečnik i veoma su fleksibilna.

Pregled prednosti: nema zapušavanja, usisavanje bez prekida rada, veća sloboda pokreta prilikom usisavanja

Stabilne plastične cevi

Stabilne plastične cevi

Nove plastične cevi prezentuju se u najboljem kvalitetu. One su izrazito opteretive i dugotrajne.


Pregled prednosti: viši stepen kvaliteta za duži vek trajanja.

Prvoklasne mlaznice za pod

Prvoklasne mlaznice za pod

Svejedno da li suva ili mokra, fina ili gruba nečistoća – samostalno razvijene mlaznice za pod garantuju perfektan prijem nečistoće, podmićuju zahvaljujući optimalnom klizanju i mogu jednostavno i brzo da se prilagode na mokru ili suvu nečistoću: Kod mlaznice za pod sa stezaljkama prebacivanje se vrši promenom primene, kod mlaznice za pod koja se prebacuje sasvim udobno preko nožnog prekidača. Specijalne mlaznice za pod svuda okolo garantuju prijatan postupak usisavanja.


Pregled prednosti: brzo i uklanjanje nečistoće bez ostataka, idealno za mokru i suvu nečistoću, usisavanje sa malim utroškom snage.


Bolja konstrukcija i optimizacija. WD specifičnosti na prvi pogled.

1 Skidiva drška
Ergonomski oblikovanu dršku bez muke možete da odvojite od usisnog creva, kako biste umesto njega mogli da postavite drugi pribor kao što su četke.

2 Jednostavno vađenje filtera
Patentirana inovativna tehnologija za brzo i ugodno vađenje filtera i pražnjenje bez kontakta sa nečistoćom.

3 Izrazita stabilnost
Robusne i dugovečne plastične cevi.

4 Optimalna apsorpcija nečistoće
Pomoću prekidača može da se podesi mlaznica na dotičnu situaciju za čišćenje (suvo i mokro usisavanje).

5 Mali utrošak snage
Klizi bez muke zahvaljujući bočnim točkovima.

6 Potpuna hermetičnost
Bolja zaptivenost između rezervoara i glave uređaja, kao i poboljšan priključak creva na rezervoaru uređaj čine značajno hermetičnijim. Na taj način se sprečava usisavanje eksternog vazduha, pa snaga ostaje u uređaju, rezultat je top usisna snaga.

7 Efikasni motori
Zahvaljujući poboljšanoj konstrukciji motora uređaji su značajno efikasniji. To dovodi do višeg stepena usisne snage uz istovremeno redukovanu potrošnju struje.

8 Optimalan protok
Izrazito fleksibilno usisno crevo prezentuje se povećanom propustljivošću za usisavanje bez zapušavanja. Poboljšana geometrija creva brine za znatno manji otpor strujanja.

Besonderheiten WD
 
   
   Trenutna Temperatura Kačarevo:

Vesti iz kompanije

2011 2020

KARCHER CENTAR MLAZMATIK PANČEVO

Detaljnije

2011 2020

KARCHER NT 30/1 Ap L

Detaljnije

2011 2020

KARCHER NT 70/2 Me Classic

Detaljnije

2011 2020

KARCHER NT 90/2 Me Classic

Detaljnije

1911 2020

NOVI PROIZVODI KOMPANIJE KARCHER

Detaljnije

0902 2018

USISIVAČI ZA PEKARE

Detaljnije

Proizvodjači

Kontakt informacije

Naziv kompanije:
Mlazmatik d.o.o.

Adresa:
Maršala Тita 1 b, 26212 Kačarevo

tel:
013 602 270


063 363 767

fax:
013 602 270

E-mail:
info@mlazmatik.co.rs

Radno vreme:
Radnim danima i subotom 08-17h

Sertifikat izdat:17.10.2013.

Trenutno valjanost proverite putom QR koda

PDF dokumenti za preuzimanje: