• Karcher
 • Kranzle
 • Moog
 • Falch
 • Ice Tech
 • Frank

Karcher hoby paročistači

Parni čistači

Jedan za sve: Paročistač. Kärcher paročistači obezbeđuju uživanje u čistoći celog domaćinstva i Vaša čitava porodica može da bude sigurna, da će svaka pora da bude očišćena - bez ikakve hemije. Zahvaljujući top-performansama pri čišćenju, para ubija 99,99 % svih bakterija i obezbeđuje maksimalnu higijenu i zdravo stambeno okruženje. Svejedno da li u kuhinji ili u kupatilu, na podovima ili pri peglanju Kärcher pravi pravu paru i postiže vrhunske rezultate. Okrijte sada višestruke mogućnosti primene!

Kärcher Jedan za sve: Paročistač.Kärcher SC 5 + Iron set
SC 5 + Iron set
SC 5 Iron set: najjači parni čistač (pritisak pare od 4,2 bara). Sa Comfort Plus mlaznicom za pod, VapoHydro funkcijom vodene pare, trajno dopunjivim rezervoarom za vodu i peglom na paru.
Kärcher SC 5
SC 5
Sa opcijom peglanja! SC 5 sa pritiskom pare od 4,2 bar je najjači parni čistač. Sa VapoHydro vodeno-parnom funkcijom, permanentno dopunjivim tankom za vodu i mlaznicom za pod Comfort Plus.
Kärcher SC 4 + Iron set
SC 4 + Iron set
SC 4 Iron set sa mlaznicom za pod Comfort Plus i peglom na paru. Trajno ponovo dopunjivi, skidivi rezervoar za vodu omogućava komforno nesmetano čišćenje.
Kärcher SC 4
SC 4
SC 4 sa mlaznicom za pod Comfort Plus je opremljen permanentno ponovo dopunjivim, skidivim tankom za vodu. Rešenje za komforno čišćenje bez prekida.
Kärcher SC 3
SC 3
Parni čistač SC 3 sa mlaznicom za pod Comfort i kertridžom za uklanjanje kamenca omogućuje neprekidno čišćenje zahvaljujući permanentnom dopunjivom tanku za vodu. Zagrevanje traje samo 30 sekundi!
Kärcher SC 2
SC 2
Uređaj za početnike za parno čišćenje SC 2 čisti bez hemije i na tvrdim površinama u celom domaćinstvu se brine za higijensku čistoću. Sa Comfort mlaznicom za pod.
Kärcher SC 1 Premium + Floor set
SC 1 Premium + Floor set
SC 1 Premium Floorm set: 2 u 1 parni mop sa produžnim crevom i mlaznicom za pod Classic ima perfektnu veličinu za spontane, brze i pre svega akcije čišćenja bez hemije.
Kärcher SC 1 + Floor set
SC 1 + Floor set
Kompaktni 2 u 1 parni mop SC 1 Floor set je idealan za brzo povremeno čišćenje bez hemije, a zahvaljujući isporučenoj mlaznici za pod Classic takođe temeljno čisti pod.
Kärcher SC 1
SC 1

Ručni parni čistač SC 1 je zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini idealan za brzo čišćenje u međuvremenu – sasvim bez hemije.
pogledajte video:


Imate izbor: nova, proširena SC serija uređaja

SC 1

Novo: SC 1 – kompaktni

Brzo u ruci i perfektan za povremeno čišćenje. SC 1 je doduše mali, ali je u primeni isto toliko jak kao veliki parni čistač.

SC 2

SC 2 – za početnike

Perfektno rešenje za ulazak u svet parnog čišćenja – sa svim bitnim funkcijama, neophodnim komforom i 4 puta dužim trajanjem pare nego kod SC 1.

SC 3

SC 3 – spreman u svako doba

Sa vremenom zagrevanja od samo 30 sekundi odmah je spreman za start i možete ga neprekidno dopunjavati. Inovativan sistem uklanjanja kamenca nudi dodatni komfor.

SC 4

SC 4 – najkomforniji

Sa skidivim rezervoarom za jednostavno dopunjavanje, Comfort Plus mlaznica za pod sa funkcijom lamela za maksimalan učinak u čišćenju i sa jednostavnom, bezkontaktnom zamenom krpe za još više komfora.

SC 5

SC 5 – najjači

Odstranjuje čak i tvrdokornu nečistoću zahvaljujući inovativnoj VapoHydro funkciji i zahvaljujući Comfort Plus mlaznici za pod nudi maksimalan učinak uz najviši stepen komfora.


Prednosti čišćenja pomoću pare

Čišćenje koje prodire duboko u pore bez hemije

Tajna pare koja čisti bazira se na moćnoj kombinaciji pritiska, brzine i temperature. Mikroskopski vidljive čestice pare prodiru čak i u teško dostupne pukotine i najmanja udubljenja, kako bi temeljno rastvorile čestice nečistoće. U slučaju čišćenja pomoću pare ne primenjujete nikakva hemijska sredstva za čišćenje, tako da se na čistim površinama ne formiraju ostaci koji mogu da izazovu alergiju. To, naročito kod male dece, koja sve stavljaju u usta, nudi višu dimenziju sigurnosti, a i oni koji su alergični mogu u potpunosti da odahnu.


Para odstranjuje 99,99 % svih bakterija*

Najbolje sredstvo protiv bakterija je često najjednostavnije: vrela vodena para. Snažno ispuštanje pare, visoka temperatura pare, snažne mlaznice i jako zagrejanje krpe za čišćenje brinu za to da Kärcher parni čistači 99,99 %* odstrane sve u domaćinstvu uobičajene bakterije na tvrdim površinama, armaturama, pločicama, ogledalima itd. Ovo smo potvrdili u okviru istraživanja ugledne laboratorije Enders u gradu Stuttgart. Na taj način, bakterije koje se obično nalaze u domaćinstvu, nemaju više skoro nikakvu šansu da prežive.

Para ubija 99,99 % bakterija

Bolje od mopa za brisanje i ostalog**

Kod tvrdih površina kao što su kamen, pločice, PVC, laminat ili voskirani parket za higijensku čistoću brinu Kärcher parni čistači. Mlaznica za pod koja je opremljena lamelama pri tome osigurava da para veoma dugo ostaje direktno na podu i da tamo razvija svoje maksimalno dejstvo. Zahvaljujući visokom stepenu učinka u čišćenju i intenzivnom dejstvu Kärcher parni čistači odstranjuju 99,99 %* bakterija koje su uobičajene za domaćinstvo na svim tvrdim površinama i na taj način nude značajno viši stepen higijene nego konvencionalni mop za brisanje.

 BOLJE OD MOPA ZA BRISANJE I OSTALOG

* Prilikom temeljnog čišćenja pomoću Kärcher parnog čistača odstranjuje se 99,99 % svih bakterija koje su uobičajene za domaćinstvo na tvrdim površinama koji su uobičajeni za domaćinstvo.

** Prilikom temeljnog čišćenja pomoću Kärcher parnih čistača učinak čišćenja je bolji nego prilikom čišćenja pomoću ručnog mopa i sredstva za čišćenje. Testirano prema internacionalnim standardima za učinak.


Raznovrsni zadaci u čišćenju – jedno rešenje

Pomoću SC parnih čistača učinite da nečistoća jednostavno ispari. Na taj način kod kuće možete temeljno, higijenski da očistite skoro sve površine, čuvajući životnu sredinu – sve do u najmanju pukotinu. Kärcher parni čistači brinu za čistoću bez po muke i zahvaljujući sveobuhvatnom priboru zamenjuju veliki broj konvencionalnih potrepština za čišćenje – sve do četke za odelo ili pegle.

Čišćenje poda

Čišćenje poda

Prilikom čišćenja tvrdih podnih obloga kao što su kamen, pločice, PVC, laminat ili voskirani parket SC parni čistači brinu za maksimalnu čistoću i higijenu – bez ostataka od hemijskih sredstava.

 

„U oblasti higijene mopu za brisanje nikada nisam verovao/-la 100%. U slučaju parnog čistača mogu da budem u potpunosti siguran.“

Čišćenje kuhinje pomoću pare

Čišćenje kuhinje

Da li se radi o armaturama, zidnim pločicama, staklenim ili plastičnim površinama, aspiratoru, šporetu ili sudoperi – SC parni čistač higijenski čisti kuhinju – bez velikog utroška snage.

 

 „Koliko god je haos u kuhinji veliki – pomoću parnih čistača odmah sve bez muke postaje ponovo čisto.“


Čišćenje kupatila

Čišćenje kupatila

Prilikom čišćenja zidnih pločica, staklenih površina i gledala, prozora, armatura, tuš kabina, fuga ili pukotina SC parni čistači rade perfektan posao i brinu za apsolutnu higijensku čistoću.

 

„Za nas u kupatilu važi: Hemija je dobra – parni čistač je bolji. Jer na taj način sve munjevitom brzinom, sasvim jednostavno, postaje blistavo čisto.“

Peglanje na paru

Peglanje na paru

Kärcher SC sistem za peglanje na parni pritisak sa skupocenom peglom na paru, podlogom pegle sa zaštitom od prianjanja i daskom za peglanje štedi do 50% vremena za peglanje sa 100%rezultata peglanja i vešom koji je odmah suv za odlaganje u orman.

 

„Peglanje je za mene ranije bilo najteža kazna. Ali od kada posedujem sistem za peglanje na parni pritisak, u rekordnom vremenu postižem čak perfektne rezultate u peglanju.“


Jedan za sve – zahvaljujući sveobuhvatnom priboru

Sveobuhvatna ponuda pribora za Kärcher parne čistače omogućuje veliki broj mogućnosti primene u celom domaćinstvu.Trenutna Temperatura Kačarevo:

Vesti iz kompanije

2011 2020

KARCHER CENTAR MLAZMATIK PANČEVO

Detaljnije

2011 2020

KARCHER NT 30/1 Ap L

Detaljnije

2011 2020

KARCHER NT 70/2 Me Classic

Detaljnije

2011 2020

KARCHER NT 90/2 Me Classic

Detaljnije

1911 2020

NOVI PROIZVODI KOMPANIJE KARCHER

Detaljnije

0902 2018

USISIVAČI ZA PEKARE

Detaljnije

Proizvodjači

Kontakt informacije

Naziv kompanije:
Mlazmatik d.o.o.

Adresa:
Maršala Тita 1 b, 26212 Kačarevo

tel:
013 602 270


063 363 767

fax:
013 602 270

E-mail:
info@mlazmatik.co.rs

Radno vreme:
Radnim danima i subotom 08-17h

Sertifikat izdat:17.10.2013.

Trenutno valjanost proverite putom QR koda

PDF dokumenti za preuzimanje: